New Horizons 3 – udžbenik za treći razred srednje stručne škole | Novi Logos

800.00 RSD

New Horizons je udžbenička serija namenjena nastavi engleskog jezika u srednjim stručnim školama.

Serija ima 100% novog materijala u odnosu na svoje prethodno izdanje.

New Horizons ide polako, korak po korak, ne postavlja preteške ciljeve pred đake i omogućava im da napreduju tempom koji je za njih optimalan.

Serija je pogodna za rad sa većim odeljenjima i sa đacima neujednačenog nivoa znanja. Postoji dovoljno dodatnog materijala kako u udžbeniku i radnoj svesci, tako i u priručniku za nastavnike za đake sa boljim znanjem, tako da ni oni ne stagniraju u učenju i napredovanju.

Gradivo je dato u kontekstu, u pričama i dijalozima sa frazama iz svakodnevnog govora tako da učenici pred sobom imaju gotove fraze i primer kako razgovor treba da izgleda. Dakle, pre nego što se od đaka traži da komuniciraju oni dobiju sve neophodne smernice za to.

Teme i tekstovi su savremeni i interesantni današnjim tinejdžerima. Glavni likovi priča su njihovi vršnjaci sa kojima mogu da se identifikuju.

CD koji svaki učenik dobije uz knjigu je izuzetno dobra baza đacima zanimljivih i primamljivih vežbanja u vidu video-klipova, ukrštenica, vežbi diktata, interaktivnih vežbanja, kvizova i igrica.

Nema na zalihama

Opis

Autori
Paul Radley
Daniela Simons