Family and Friends Starter, udžbenik za drugi razred | Novi logos

1,790.00 RSD

Početno čitanje i pisanje na nivou slova,
glasova, reči i vežbanja grafomotorike

Kompromisno rešenje primenjeno u ovoj udžbeničkoj seriji za drugi razred pomaže nastavnicima engleskog jezika da idući od slova do slova i vežbajući grafomotriku đaka postepeno uvode čitanje i pisanje.

Udžbenik i radna sveska sadrže raznovrsne, zabavne i pažljivo gradirane aktivnosti i vežbe za razvoj svih jezičkih veština.

Podsticanje društvenih vrednosti prisutno je u svim sadržajima udžbenika, što pomaže deci da razviju ne samo govorne nego i socijalne i emotivne veštine (Values syllabus).

Udžbenička serija sadrži mnoštvo aktivnosti koje podstiču učenike da govore, pevaju i glume što im omogućava da vežbaju jezik na interesantan i zabavan način.

Autori udžbenika imali su u vidu činjenicu da ne uče sva deca na isti način te su sadržaji prilagođeni svim tipovima učenika. Za vizuelni tip postoji obilje sličica, fleš kartica i zanimljivih islustracija, za auditivni tip tu su zanimljive pesmice, dijalozi i priče, a za kinestetički tip aktivnosti koje podrazumevaju igru, glumu i pokrete.

Multi-ROM za učenje kod kuće, samostalno ili uz pomoć roditelja, sadrži brojne interaktivne vežbe za obnavljanje vokabulara i gramatike, kratke pesmice za vežbanje fonetike kao i ’karaoke’ verzije pesama iz udžbenika koje učenici posebno vole.

Opis

Autor
Naomi Simmons