Конечно! 3, udžbenik за ruski jezik za sedmi razred NOVO | Klet

1,110.00 RSD

Konačno! 3 je moderan udžbenički komplet za ruski jezik koji u potpunosti odgovara savremenim didaktičkim zahtevima. Privlačan dizajn, kratka i dinamična vežbanja, autentičan jezik, likovi koji su bliski učenicima i veliki broj strategija pomažu učenicima da što bolje savladaju ruski jezik i pruža sve vidove jezičkih aktivnosti na razumljiv i pristupačan način, a nastavnicima nudi ideje kojima će obogatiti nastavu ruskog jezika.

PRELISTAJTE UDŽBENIK

Učenicima je olakšano usvajanje leksike kroz raznolika vežbanja i njihovu laku primenjivost. Savremene teme i realne situacije motivišu učenike i stvaraju interkulturalne kompetencije. Ponuđene su didaktičkek strategije koje pomažu učenicima u rešavanju zadataka i pružaju mogućnost da provere i utvrde svoju komunikativnu i jezičku kompetenciju.

Udžbenik je sadržinski bogat i raznovrstan, što daje izbor nastavniku i učeniku, a ravnopravno su zastupljeni individualni rad, rad u paru, rad u grupi.

Gramatičke strukture su pitko i logično predstavljene, što olakšava savladavanje gradiva i podstiče samostalan rad.

ODOBRENO IZDANJE od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Opis

Autori:K. Amštajn Baman, U. Borgvart, M. Broš, D. Genč, N. Osipova Jos, G. Rajhert Borovski, E. Valah,ž. Cenker, D. Kerkez, J. Ginić