PAMETNE GLAVICE | Hol net

1,100.00 RSD

Pametne glavice – radni listovi za predškolski program za uzrast od 4-5 godina

Radni list “Pametne glavice“ otvara preko trideset tema namenjenih deci uzrasta od četiri do pet godina, na sedamnaest strana sa ilustracijama i tekstom. Struktura radnog lista omogućava izbor zadataka i tema i čini ih izazovnim materijalom za učenje.

Radni listovi su štampani na kvalitetnom papiru, u nešto većem formatu od uobičajenog, pa je time pstavljeno više prostora za rešavanje i kreativno izražavanje.

Deca mogu da ispisuju slova i cifre koje za njih imaju lično značenje, da režu i lepe, da crtaju i docrtavaju, ilustruju, otiskuju, grafički predstavljaju klasifikacije, kategorije, serijalne nizove i na taj način svoje razumevanje sebe i sveta oko sebe izraze kroz različite dimenzije pismenosti. Lepljenje više od 90 nalepnica na odgovarajuća mesta čini rešavanje zadataka zanimljivijim deci ovog uzrasta.

Poziv na pomoć i podršku odraslih je istovremeno podsticaj razumevanju, značenjima i izražavanju koji odrasli i dete zajedno grade rešavajući probleme.

Prednost ovog radnog lista je što zadatke postavlja polazeži od iskustva deteta i što personalizuje odnos deteta prema radnom listu kroz obraćanje detetu. Poštujući iskustvo deteta, nudi se veliki broj situacija u kojima ono na različite načine otkriva svet simbola.

Šifra proizvoda: 1505 Kategorija:

Opis

Autori: Nataša Vučinić