PAMETNICE | Hol net

1,050.00 RSD

Pametnice – radni listovi za predškolski program za uzrast od 3-4 godine

Radni list “Pametnice“ namenjene je najmlađima, deci od tri do četiri godine. Bogato je ilustrovan, crteži su jasni, krupni, prepoznatljivi.

Postavljeni zadaci polaze od neposrednog iskustva deteta i time omogućavaju aktivno i kreativno učešće deteta u radu.

Na 50 strana dati su zadaci koji obuhvataju mnoge teme iz neposrednog dečijeg okruženja: porodica, stanovanje, domaće životinje i kućni ljubimci, promene u prirodi tokom godišnjih doba, proslave praznika. Jednostavni zadaci primereni uzrastu uvode dete u svet prvih brojeva i odnosa u prostoru i vremenu: veće/manje, iznad/ispod, pre/posle, duže/kraće.

Osnovni pojmovi o saobraćaju su dati na zanimljiv, duhovit i nenametljiv način, posmatranjem date slike dete treba da uoči šta ne pripada raskrsnici i da motiviše na razgovor o bezbednom prelasku ulice.

Zadaci se rešavaju zaokruživanjem, povlačenjem linija, bojenjem ili lepljenjem nalepnica na odgovarajuća mesta. Radni listovi su štampani na kvalitetnom papiru, u nešto većem formatu od uobičajenog, pa je time ostavljeno više prostoa detetu za rad.

Raznovrsnost i sveobuhvatanost tema u ovom radnom listu čine ga zanimljivim i izazovnim materijalom za učenje najmlađima.

Šifra proizvoda: 1507 Kategorija:

Opis

Autor: Nataša Vučinić
Izdavač: HOL NET
Godina izdanja: 2013
Format: 225 x 280 mm
Broj strana: 55
Povez: Tvrd
Pismo: Ćirilica