Panični poremećaj

500.00 RSD

Nespecifično ali hirurški tačno, ova knjiga je „Politikin zabavnik“ našeg vremena. Potpuno razumljiv jezik kojim se autor obraća je tačno ono što je neophodno da svako prepozna svoj problem i reši ga.

 

RECENZIJA:

„Knjiga Panični poremećaj autora dr Ivice Zdravkovića predstavlja novinu u stručnoj literaturi jer na jedan sveobuhvatan način prilazi pojmu ovog učestalog psihijatrijskog poremećaja. S druge strane, Jednostavan i praktičan stil pisanja daje osnovu da će ovu knjigu, sem profesionalaca, koristiti, možda još i više, pacijenti oboleli od paničnog poremećaja.

Autor na jednom mestu sažima osnovne kliničke karakteristike poremećaja, osnovne metode lečenja i osnovne preporuke kako da se pristupi pacijentu iz ugla lekara i kako sami pacijenti da pomognu sebi u situaciji kada dobiju simptome. Značaj ove knjige jeste u tome što ju je pisao lekar praktičar koji ima iskustva u lečenju ove populacije pacijenata, a dokaz njene uspešnosti je i u tome što izlazi u drugom izdanju, što joj još više daje na značaju.

Prof. dr Milan Latas

Medicinski fakultet u Beogradu“

 

Opis

Autor: Prim. dr Ivica Zdravković

Izdavač: CZKI Septembar

Godina izdavanja: 2021

Broj stranica: 76

Povez: meki, plastificirani

PRELISTAJTE