SVET OKO NAS ZA PREDŠKOLCE | Hol net

550.00 RSD

Dete predškolskog uzrasta ima potrebu da razume svet koji ga okružuje. Upoznaju sebe, svoje telo, svoja osećanja, uče da kroz igru i razgovor o različitim situacijama rešavaju konflikte, ali i da izbegnu opasnosti, upoznaju svoje okruženje…Kroz igru, seckanjem i lepljenjem sličica na odgovarajuća mesta uče da postoje različite životne zajednice, da klasifikuju biljke i životinje. Upoznaju pravila ponašanja u saobraćaju i njihovu primeni, ulogu semafora, saobraćajca; imenuju i prepoznaju različita prevozna sredstva.

Uočavaju promene u prirodi tokom različitih godišnjih doba na biljkama i životinjama. Upoznaju se sa zanimanjima ljudi, njihovim aktivnostima tokom godine, načinima proslavljanja praznika uz uvažavanje različitosti sredina u kojima deca žive.

Knjiga je bogato ilustrovana i daje mogućnosti za razgovor sa decom o mnogim temama. Zadaci se rešavaju na različite načine: povezivanjem, lepljenjem, bojenjem, docrtavajem… Teme se mogu obraditi i kroz igru, podelom uloga i sl. Postavljeni zadaci su jasni, kratki.

Šifra proizvoda: 1502 Kategorija:

Opis

Autor: Nataša Vučinić
Izdavač: HOL NET
Godina izdanja: 2013
Format: 210 x 290 mm
Broj strana: 84
Povez: Broš
Pismo: Ćirilica