To The Top Plus 2, radna sveska | Data Status

790.00 RSD

Uz ovo izdanje možete kupiti:
TO THE TOP 2, CLASS AUDIO CDs
To The Top 2, engleski jezik za 6. razred osnovne škole, udžbenik
TO THE TOP 2, IWB PACK
TO THE TOP 2, TEACHER’S BOOK
TO THE TOP 2, WORKBOOK TEACHER ‘S EDITION
TO THE TOP udžbenički komplet dizajniran je za mlađe tinejdžere i prati modularni pristup koji omogućava detaljnu obradu gradiva u skladu sa propisanim Nastavnim planom i programom. Multidimenzionalni silabus kombinuje leksiku, gramatičke strukture, jezičke funkcije, izgovor i razvoj veštine savladavanja jezika. Motivacija učenika podstiče se savremenim temama koje im pružaju multikulturalne i interdisciplinarne informacije, kao i živahnim, lako pamtljivim tematskim pesmama. Posebni delovi posvećeni kulturi upoznaju učenike sa svetom engleskog govornog područja. Gramatika je prezentovana na jasan način, uz adekvatan broj zadataka za vežbu. Na kraju svakog modula nalaze se sekcije za utvrđivanje kompletnog pređenog gradiva. Veština pisanja razvija se korak po korak, od najjednostavnijih rečenica do različitih složenijih oblika pisanog izražavanja uz obilje zadataka za vežbu.

Udžbenik i radnu svesku je odobrilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja rešenjem broj 650-02-00749/2010-06.

Udžbenik i radnu svesku je odobrilo Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske rešenjem broj 07.042/052-8441-3/15.

Nema na zalihama

Opis

Autor H.Q. Mirchell